Aké riziko predstavuje strecha z azbestu?

Možno sa pýtate, či Vaša strecha skutočne predstavuje zdravotné riziko. Pokiaľ má niekoľko desaťročí, a je predpoklad, že na dome máte materiál obsahujúci azbest, riziko určite existuje. Neustále vystavenie poveternostným vplyvom môže spôsobiť narúšanie materiálu.

Chápeme, že výmena strechy nie je jednoduchá, ani lacná záležitosť, avšak ak strecha skutočne obsahuje azbest, je priam nutné zabezpečiť jej likvidáciu a nahradenie novými zdravšími materiálmi.

Ako na odstránenie azbestovej strechy?

Určite sa nejedná o jednoduchú záležitosť. Okrem toho, že samotné odstraňovanie strechy je zložitá práca, je veľmi riskantné, ak sa ktokoľvek dostane do priameho kontaktu s azbestom. Neskúsený jednotlivec takmer určite skončí s vdýchnutým azbestom v pľúcach. Preto je dôležité si najať profesionálnu firmu.

Vyhľadajte spoločnosť, ktorá má všetky potrebné povolenia a prax v odstraňovaní azbestu. Okrem odstránenia azbestu táto firma priestor vyčistí a zabezpečí jeho bezpečnú likvidáciu.

Výhodou profesionálnej spoločnosti je:

- profesionalita

- bezpečnosť

- moderné vybavenie

- dôkladná dekontaminácia

- bezpečná likvidácia azbestu

Nenechajte sa zlákať pocitom, že na tejto práci môžete ušetriť, ak si ju urobíte svojpomocne. Jednak je odstraňovanie azbestu vo vlastnej réžii zakázané, a taktiež je to veľmi nebezpečné.

Ak potrebujete pomôcť s likvidáciou azbestovej strechy, kontaktujte nás. Radi Vám vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku.

Fotogaléria

Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.