Kedy je vhodná doba na odstránenie azbestu?

Zistenie, že máte doma azbest, môže byť stresujúce. Kedy by ste si ho mali dať odstrániť? Ste vystavený riziku? Aký nebezpečný je azbest? To sú všetko platné otázky, na ktoré Vám radi odpovieme. Azbest je veľmi nebezpečný, pretože môže spôsobiť rakovinu pľúc a mezotelióm. Expozícia azbestu tiež spôsobuje ťažké respiračné ochorenia. Azbestové vlákna sú nebezpečné a mali by ste sa im za každú cenu vyhnúť.

Kedy je najlepšia doba na odstraňovanie azbestu?

Pokiaľ ide o azbest, čas musí byť vždy. Azbest by mal byť z objektu okamžite odstránený, aby sa zabezpečilo, že nebude nikto ohrozený. Ak váš dom, byt alebo podnikateľský objekt obsahuje azbest, nie je dôvod čakať na vhodnejšiu dobu. Aj keď je leto vynikajúce obdobie, kedy málo prší a je nízke riziko zatečenia interiéru,  na likvidáciu azbestu je vhodný čas kedykoľvek. Celý proces je zložitý a vyžaduje dôkladné plánovanie. Firma ktorá bude mať odstraňovanie na starosti, bude s Vami úzko spolupracovať a navrhne vhodný čas tak, aby bol azbest odstránený čím skôr za podmienky dodržania maximálnej bezpečnosti.

Spoločnosť RONAR Košice odstraňuje azbest 365 dní v roku. Náš tím pracuje v každom počasí a dokáže odstrániť azbest v ktoromkoľvek ročnom období z obytných aj komerčných nehnuteľností. Máme príslušné znalosti, povolenia a vybavenie, aby sme zaistili bezpečné odstránenie materiálov obsahujúcich azbest.

Ak si stále nie ste istí, kontaktujte nás. Radi Vám vysvetlíme celý proces likvidácie azbestu a pripravíme nezáväznú cenovú ponuku. Váš azbest, náš problém!

Fotogaléria

Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.