Bezpečná likvidácia azbestu - prehľad prác v júli

Likvidácia azbestu a ochrana zdravia našich klientov je na prvom mieste. Nezaháľame ani počas leta, práce napredujú a my vám prinášame júlový sumár.

Čo všetko sme stihli v júli?

Okrem našej špeciálnej zákazke v spoločnosti BEKAERT v Hlohovci, kde sme realizovali likvidáciu svetlíkov a AZC panelov, sme sa venovali aj naším pravidelným službám a to likvidácii azbestocementovej strešnej krytiny. Kde sme boli najaktívnejší tentokrát?

●      Košice: V Košiciach sme “odľahčili” niekoľko rodinných domov od azbestových strešných krytín a postarali sa o ich bezpečnú prepravu.

●      Stropkov: V Stropkove sme sa rovnako postarali o bezpečnú demontáž AZC strešných krytín, čím sme prispeli k ochrane miestneho životného prostredia.

●      Michalovce: Naša práca v Michalovciach bola taktiež zameraná na odstránenie azbestu z rodinných domov, čo znamená zdravšie životné podmienky pre ich obyvateľov.

Prečo je také dôležité odborné odstránenie azbestu?

Bezpečná demontáž AZC materiálov nie je len našou prácou, ale všeobecným záujmom krajín zbaviť sa nebezpečných materiálov z minulosti. Azbest je nebezpečný, pretože je karcinogénny a môže ohroziť vaše zdravie a zdravie vašich blízkych. Vďaka našim skúsenostiam a odborným prístupom môžeme zabezpečiť, že odstránenie azbestu prebehne bezpečne a efektívne.

Sme hrdí na to, že môžeme prispieť k bezpečnosti a zdraviu mnohých ľudí. A čo nás teší ešte viac? Že ste si vedomí rizík spojených s azbestom a nechávate odbornú likvidáciu nebezpečného odpadu na nás.

NERISKUJTE! Váš azbest je v našich rukách v bezpečí. Ak potrebujete našu pomoc alebo máte otázky o likvidácii azbestu, kontaktujte nás. Pripravíme vám nezáväznú cenovú ponuku.

 

Mobil: 0910 90 70 40
E-mail: ronar@ronar.sk

Fotogaléria

likvidacia_azbestu_ronar_kosice
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.