Prečo na likvidáciu azbestu potrebujete odborníkov?

Dôvodov, prečo si na likvidáciu povrchov obsahujúcich azbestové zložky musíte zabezpečiť odborníkov je hneď niekoľko.

Okrem legislatívnych opatrení, ktoré takéto, zväčša stavebné, zásahy korigujú, sú nesporné a veľmi vážne zdravotné ťažkosti, ktoré by sa pri neodbornej manipulácii s AZC materiálmi mohli vyskytnúť. Mnohokrát sa stretávame so zavádzajúcimi dezinformáciami šírenými medzi neodbornou verejnosťou. Zľahčovaním a ignorovaním naozaj závažných rizík sa tak laici vystavujú životu nebezpečným situáciám.

Naše služby vykonávame na území celého Slovenska.  Našou nedávnou objednávkou bola zákazka v trnavskom okrese. Výmena vlnitej krytiny v obci OPOJ pozostávala z demontáže AZC krytiny zo starého hospodárskeho objektu určeného na demoláciu. 

V krátkom čase sme zdemontovali 350m² AZC krytiny. Odvoz a zneškodnenie azbestového materiálu sa realizoval oprávneným prepravcom na najbližšiu skládku nebezpečných odpadov.

V RONAR s.r.o. vám dokážeme zabezpečiť komplexný servis zastrešovaný vyškolenými odborníkmi v oblasti stavebníctva a nakladaní s nebezpečnými odpadmi.

Ak sa potrebujete poradiť alebo zrealizovať podobné práce likvidácie azbestu, obráťte sa na nás s dôverou na:

Telefón: 0910 90 70 40, 0903 90 70 27

Email: ronar@ronar.sk

Naši kolegovia vám sprostredkujú všetky informácie, ktoré pre takúto činnosť budete potrebovať a tiež vám vystavia nezáväznú kalkuláciu v prípade, že náš servis likvidácie nebezpečného odpadu budete zvažovať.

Fotogaléria

likvidacia_azbestu_ronar_kosice
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.