Rekonštrukcia káblových dosiek. Výzva v havarijnom stave!

Keď sa technika a stavebné materiály stretnú s nepriaznivými podmienkami, často to vedie k rýchlemu opotrebovaniu. Presne to sa stalo u našeho klienta pri čističke odpadových vôd v Sokoľanoch pri Košiciach, kde sme čelili výzve zabezpečiť bezpečnosť a funkčnosť oceľových roštov s AZC káblovými doskami.

Káblový kanál našich klientov bol neustále vystavený zatečeniu, veľkú časť roka bol dokonca zatopený. Táto konštantná vlhkosť mala za následok, že oceľové rošty spolu s AZC doskami začali postupne korodovať a rozpadať sa. Havarijný stav týchto komponentov vytváral vážne bezpečnostné riziká, a preto bolo potrebné rýchle a efektívne zasiahnuť.

Odborná demontáž a rekonštrukcia

Prvým krokom bolo odborné odstránenie AZC materiálu, čo si vyžadovalo mimoriadnu opatrnosť, aby sa minimalizovalo riziko uvoľnenia nebezpečných častíc do ovzdušia. Po odstránení tohto materiálu sme mohli začať s rekonštrukciou havarijných úsekov káblových lávok.

Rozhodli sme sa použiť inštalačný systém špeciálne navrhnutý pre vlhké prostredia. Toto riešenie bude dlhodobo odolávať negatívnym vplyvom vlhkosti a zabezpečí, že káblový kanál bude bezpečný a funkčný na ďalšie desaťročia v budúcnosti.

Pri prácach v uzatvorených priestoroch je dôležité myslieť na bezpečnosť. Hermetické uzatvorenie priestoru a zabezpečenie odsávania s vytvorením podtlaku sú kľúčové. Tieto opatrenia zabezpečili, že naše práce neohrozovali zdravie našich zamestnancov ani ostatných osôb v blízkosti.

Každá zákazka je pre nás niečím výnimočná a inak to nebolo ani tentokrát. Skvelá príležitosť k dôkladnej a odbornej likvidácii azbestu. Vďaka našim skúsenostiam a vysokým štandardom sme boli schopní úspešne dokončiť tento náročný projekt a vrátiť káblový kanál späť do plnej funkčnosti. Ak čelíte podobným výzvam, neváhajte sa obrátiť na nás – vaše zariadenia sú u nás v dobrých rukách!

Kontaktujte nás a my vás zbavíme nebezpečného azbestu alebo iného nebezpečného odpadu profesionálne a rýchlo.

Kontakt

Telefón: 0910 90 70 40, 0903 90 70 27

Email: ronar@ronar.sk

Fotogaléria

likvidacia_azbestu_ronar_kosice
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.