Úspešná demontáž azbestu starého rodinného domu!

Staré rodinné domy sú často plné zastaralých stavebných techník a materiálov. Jedným z takýchto domov, s ktorým sme nedávno pracovali, je rodinný dom vo Vyšnom Opátskom v Košiciach, kde bolo nevyhnutné odstrániť AZC strešnú krytinu. Naša spoločnosť má bohaté skúsenosti s demontážou AZC strešnej krytiny zo starých rodinných domov. Je to jedna z našich pravidelných zákaziek a postupom času nám priniesli poznatky, ktoré sú kľúčové pre úspešný priebeh prác.

Informácie od zákazníka → Kľúč k úspešnej demontáži

Pri týchto zákazkách je nesmierne dôležité získať od majiteľov objektu podrobné informácie o stave strešnej krytiny. Prečo je to tak dôležité? Stav látovania strechy môže výrazne ovplyvniť spôsob a náročnosť demontáže. Pri likvidácii azbestu rodinného domu vo Vyšnom Opátskom sme sa stretli s prípadom, kde strešná krytina bola na prehnitom latovaní. Toto nám výrazne komplikovalo práce, pretože fyzická demontáž AZC krytiny v takomto prípade je oveľa náročnejšia ako pri stabilnej, pochôdznej streche.

Strecha s prehnitým latovaním je nestabilná a vyžaduje si oveľa opatrnejšiu manipuláciu. Každý krok, každý zásah musí byť premyslený a vykonaný s maximálnou opatrnosťou. V takýchto prípadoch je nevyhnutné využiť špeciálne vybavenie a postupy, ktoré sú u nás v Ronar s.r.o. štandardom.

Ako vám vieme v Ronar s.r.o. pomôcť?

Odborná konzultácia: Odhad stavu azbestu v objekte. Toto je dôležitý krok, aby sme mohli stanoviť rozsah a náklady na práce.

Bezpečná likvidácia: Náš tím je špeciálne vyškolený a má všetko potrebné vybavenie na bezpečnú likvidáciu azbestu. Dodržiavame všetky bezpečnostné predpisy a normy, ktoré sú nevyhnutné k vykonávaniu činnosti.

Správna likvidácia odpadu: Azbest je špecifický odpad, ktorý si vyžaduje osobitné zaobchádzanie. Zabezpečíme, aby bol správne a bezpečne zlikvidovaný.

Potvrdenie o nezávadnosti prostredia: Po ukončení prác vám poskytneme potvrdenie o bezpečnom odstránení azbestu z vašej nehnuteľnosti. Týmto dokladom budete mať istotu, že ste sa zbavili všetkých rizík spojených s azbestom.

Nezáväzná cenová ponuka

Rozumieme, že finančná stránka môže byť pre mnohých dôležitým faktorom pri rozhodovaní. Preto ponúkame možnosť vypracovať nezáväznú cenovú ponuku. Stačí nám poskytnúť základné informácie o vašom objekte a potrebách, a my vám čo najskôr pošleme odhad nákladov.

Azbestové nebezpečenstvo je vážny problém, ktorý si vyžaduje profesionálny prístup. S naším tímom môžete mať istotu, že sa zbavíte azbestu bezpečne a efektívne. Odstránili sme už viac ako 7.000 ton nebezpečného odpadu. Po 15 rokoch praxe si môžeme povedať: Váš azbest, náš problém!

Kontaktujte nás ešte dnes a urobte krok smerom k bezpečnejšej budúcnosti pre vás a vašich blízkych!

Kontakt

Telefón: 0910 90 70 40, 0903 90 70 27

Email: ronar@ronar.sk

Fotogaléria

likvidacia_azbestu_ronar_kosice
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.