Likvidácia azbestu z rodinných domov je stále aktuálnou témou

Likvidácia azbestu je stále aktuálnou témou a to nielen z továrenských budov, ale aj z rodinných domov. Dennodenne sa stretávame s požiadavkami na likvidáciu eternitových striech, azbestových panelov, či stupačiek.

Svojimi skúsenosťami a odbornosťou, ponúkame riešenia tejto problémovej situácie. Používame najnovšie metódy a technológie na odstránenie AZC materiálov bezpečne a efektívne. Tímoví experti majú odborné znalosti a profesionálne školenia na odstraňovanie nebezpečného odpadu podľa stanovených predpisov.

Používame najnovšie metódy a technológie, aby bolo odstránenie azbestu vykonané bezpečne a efektívne.

Sme renomovaná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na likvidáciu azbestu z rôznych typov budov. Sme si vedomí vážnosti tejto práce a preto používame najnovšie metódy a technológie, aby sme zabezpečili bezpečné a efektívne odstránenie azbestu z akejkoľvek budovy.

Jednou zo stratégií, ktorú uplatňujeme pri svojej činnosti, je dôkladný prieskum skrývok azbestu v objekte. Tím expertov vykonáva detailné posúdenie stavu materiálov obsahujúcich azbest a identifikuje miesta, kde sa nachádza.

Po tomto prieskume nasleduje samotný proces odstraňovania azbestu. Použitie vhodnej ochrannej výbavy pre pracovníkov je pre nás prioritou, aby sme minimalizovali akékoľvek riziká spojené s aspektmi bezpečnosti počas odstraňovania azbestu.

Dbáme tiež na to, že celý proces likvidácie je ekologicky udržateľný. Zabráni kontaminácii okolia pomocou pokročilých filtračných systémov pozostávajúcich z HEPA filtrov. Disponujeme profesionálnym tímom odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí rozumejú problematike nebezpečných odpadov.

Likvidácia azbestu je dôležitou témou, o ktorej sa často hovorí a nie bezdôvodne. Je totiž potrebné zabezpečiť zdravie i bezpečnosť okolitého prostredia.

Nechajte si vypracovať cenovú ponuku na likvidáciu azbestu.

Nechajte profesionálnych odborníkov zhodnotiť rozsah práce aj náklady spojené s likvidáciou azbestu vo vašej nehnuteľnosti. Vypracujeme vám cenovú ponuku na likvidáciu azbestu.
Ponuka bude presným odrazom toho, aké riešenie je pre váš konkrétny prípad najvhodnejšie.

Vypracovanie cenovej ponuky vás nič nestojí a ak sa rozhodnete pre spoluprácu, vie vám zabezpečiť bezpečnú likvidáciu azbestu vo vašom rodinnom dome. Neváhajte a obráťte sa na nás v Ronar s.r.o.

Vaše bezpečie je našou prioritou!

Kontakt

Telefón: 0910 90 70 40, 0903 90 70 27
Email: ronar@ronar.sk

 

Fotogaléria

likvidacia_azbestu_ronar_kosice
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.