Nechajte si vypracovať nezáväznú cenovú ponuku na likvidáciu azbestu

Prenechajte starosti s azbestom na nás!

Potrebujete sa zbaviť škodlivého azbestu a nemáte predstavu ako funguje samotná sanácia a ako postupovať? Rozumieme vám. Z toho dôvodu sme u nás zaviedli možnosť vypracovania nezáväznej cenovej ponuky. Cena závisí od viacerých faktorov. Najdôležitejší údaj pre výpočet ceny je výmera strešnej krytiny alebo iná výmera priestorov obsahujúcich azbest, ale aj lokalita kde sa daný materiál nachádza. Ak máte záujem o likvidáciu azbestu z interiéru budov, dohodneme si s Vami obhliadku priestorov.

Nevystavujte seba ani svojich známych vážnym zdravotným rizikám, ktoré nám hrozia pri priamom kontakte s azbestom a jeho likvidácii!

Naše portfólio služieb zahŕňa demontáž azbestu: likvidácia azbestovocementových striech, boletických panelov na priemyselných budovách, demontáž azbestových priečok, stupačiek a iných.

Je nevyhnutné uvedomiť si dôležitosť odstránenia azbestu oprávnenými firmami a v žiadnom prípade nie svojpomocne. Riziká spojené so samovoľnou sanáciou sú príliš vysoké na to, aby ste riskovali svoje zdravie. Kvalifikovaná firma dodržiava postupy a nariadenia, ktoré prešli kontrolou a sú overené. Nebezpečenstvo hrozí nielen zo zdravotného hľadiska, ale aj z právneho. Likvidácia azbestu je zakorenená aj v zákone o neoprávnenom manipulovaní s nebezpečným odpadom. Pri nedodržaní zákona hrozí pokuta - pre fyzické osoby do výšky 2.500 Eur a pre právnické osoby až do výšky 120.000 Eur.

Čím je likvidácia azbestu kvalifikovanou firmou výnimočná? Najdôležitejšou a veľmi podceňovanou činnosťou je samotná stabilizácia azbestu prípravkom A-penetration power. Zabráni sa šíreniu azbestových vláken do ovzdušia a ochráni ich šíreniu po okolí. Sú zabezpečené špeciálne ochranné pomôcky a demontáž prebieha kvalifikovanými pracovníkmi, ktorí sú školení na krízové situácie a možné rizika spojené s nebezpečným odpadom. Po demontáži sa materiál hermeticky uzavrie a prepraví sa na skládku nebezpečných odpadov.

Bezpečnosť je u nás na prvom mieste, ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a zvolíme najbezpečnejší a cenovo najdostupnejší spôsob likvidácie azbestu.

Neváhajte a kontaktujte nás na tel.č. 0910 90 70 40 alebo mailom na ronar@ronar.sk, sme k dispozícii na celom Slovensku a po 15 rokoch praxe si môžeme povedať: Váš azbest, náš problém.
 

Fotogaléria

Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.