Poradíme Vám ako si poradiť s azbestom, a pritom ušetriť!

Uvedomujeme si, že špeciálne požiadavky si vyžadujú špeciálne riešenia. Na základe toho sa vždy snažíme urobiť maximum preto, aby bolo možné vašim požiadavkám vyhovieť.  Je samozrejmé, že sa nájdu stavby rôzneho druhu, veľkostí, či rozmerov, špecifické exteriérové, ale aj interiérové časti budov, kde je komplikovaný prístup a realizácia.

Počas nášho pôsobenia -a to je viac ako 15 rokov v odbore, sme sa nestretli s okolnosťami, s ktorými by sme si ako spoločnosť Ronar s.r.o. neporadili. Zabezpečujeme profesionálnu likvidáciu azbestu a snažíme sa o zlepšenie životného prostredia. Máme za sebou viacero významných projektov ako napr. komplexná likvidácia azbestu v elektrických staniciach VSD a.s. na Slovensku, likvidácia azbestu v U.S.Steel Košice, AE Mochovce, JE Jaslovské Bohunice a veľa ďalších. Rovnako veľký význam má pre nás aj odstránenie azbestu a azbestových vláken z rodinných domov. Práve pri takýchto menších zákazkách si uvedomujeme dôležitosť a nevyhnutnosť profesionálneho zásahu likvidácie azbestu, kedy každým menším zásahom hrozí riziko vdýchnutia azbestových vláken a následné vážne ochorenia s tým spojené.  

Preto si dovolíme tvrdiť, že každodenným zásahom pomáhame ľuďom žiť lepšie, a prispievame k zlepšovaniu podmienok na život, k zdravšiemu životu.

V súčasnosti prebieha projekt s názvom plán obnovy budov, kde je možné získať dotáciu na obnovu domu a zároveň je možné tieto prostriedky využiť aj na likvidáciu azbestu ako napr. odstránenie eternitovej strechy. Príspevok na komplexnú obnovu rodinného domu je možné získať až do výšky 16.600 Eur a môže pokryť max. 50% nákladov. Ak ste doposiaľ váhali alebo odkladali odstránenie azbestovej krytiny či iných azbestových elementov, teraz máte skvelú príležitosť. Využite ju v prospech svojho zdravia a zdravia vašej rodiny. Zbavte sa azbestu pomocou využitia dotácii. Viac info o príspevku TU.

Myslite predovšetkým na bezpečnosť a vyberte si firmu tak, aby spĺňala tie najprísnejšie požiadavky na likvidáciu azbestu. Pretože aj samotný proces, kedy je sanácia vykonávaná je nebezpečný a je dôležité urobiť opatrenia, aby sa azbestové vlákna nedostali do prostredia. Stavte na kvalitu a kontaktujte nás – profesionálny tím, ktorý zastreší aj špecifické požiadavky klientov.

Fotogaléria

Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.