Blog 2020

Pre zvýšenú požiadavku od zákazníkov, ktorí prichádzajú do kontaktu s azbestom sme zriadili sekciu pridávania blogov s najčastejšími otázkami. Cieľom týchto blogov je poradiť a pomôcť ľuďom ako zodpovedne postupovať s problematikou azbestového nebezpečenstva .

[Kto môže pracovať s nebezpečným odpadom?]

Odpad je zadefinovaný ako hnuteľná vec alebo látka, ktorej sa jej držiteľ zbavuje, chce sa jej zbaviť, alebo v súlade so zákonom alebo osobitnými predpismi je povinný sa zbaviť.

[Oprava eternitovej strechy]

Na Slovensku v súčasnosti ešte stále nájdeme množstvo starších domov s eternitovou krytinou. Pokiaľ takýto dom vlastníte aj Vy a uvažujete nad opravou eternitovej strechy, prečítajte si náš článok.

[Aký zákon upravuje likvidáciu azbestu?]

Azbest je považovaný za nebezpečnú látku a nakladanie s ním upravuje viacero zákonov. Ak máte otázky ohľadne likvidácie azbestu na ktoré hľadáte odborné odpovede, prinášame Vám zoznam zákonov, ktoré upravujú nakladanie s azbestom.

[Ako rozoznať azbest?]

Azbest je označenie skupiny 6 jemne vláknitých silikátových minerálov používaných pre svoje vhodné fyzikálne vlastnosti v priemysle. 

predchádzajúce
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.