Blog

S cieľom poradiť a pomôcť potencionálnym zákazníkom s problematikou azbestového nebezpečenstva sme pre Vás zaviedli tento blog.

[Likvidácia azbestu pri rekonštrukcii svetlíkov v spoločnosti BEKAERT Hlohovec]

V spoločnosti Ronar sa špecializujeme na bezpečnú a efektívnu likvidáciu azbestu a s ním spojené  riešenie problémov s azbestom. 

[Monitorovanie prítomnosti AZC respirabilných vlákien počas sanácie!]

Bezpečnosť je vždy na prvom mieste, najmä v prípade prác súvisiacich s manipuláciou a likvidáciou azbestu. Pri takýchto projektoch je nevyhnutné presne monitorovať a vyhodnocovať exponáciu zamestnancov, ktorí pracujú v kontrolovaných pásmach so zvýšenou prašnosťou.

[Demontáž AZC strešnej krytiny - Letňany, Praha]

V súčasnosti naše služby prekračujú hranice našej domovskej krajiny, Slovenska, a umožňujú nám uskutočňovať projekty v rôznych častiach sveta. Nedávno sme mali príležitosť pracovať na mimoriadne rozsiahlej úlohe v hlavnom meste Českej republiky, v Prahe.

[Likvidácia azbestu z hospodárskej budovy v obci Orávka]

V dedinke Orávka sa nachádza sušiareň tabaku, ktorej história siaha do 60. rokov minulého storočia. Táto budova však v sebe skrýva stopy vtedajšej doby, v ktorej bola postavená - konkrétne vo forme vlnitých dosiek obsahujúcich azbest, ktorý je dnes považovaný za vysoko škodlivý a karcinogénny materiál.

[Demontáž AZC prestupov v rozvodných skriniach - USS Košice]

V dnešnom článku sa zameriame na jednu z našich posledných prác pre U.S.Steel Košice, kde sme sa zaoberali demontážou azbestových prestupov v rozvodných skriniach. 

[Bezpečnosť pri práci s azbestom je našou prioritou!]

Azbest bol široko používaný v stavebníctve a výrobe väčšiu časť 20. storočia najmä kvôli jeho pôsobivým ohňovzdorným vlastnostiam a trvanlivosti. Pri narušení však azbest uvoľňuje drobné respirabilné vlákna, ktoré môžu pri vdýchnutí časom spôsobiť značné zdravotné problémy. 

[Likvidácia azbestu, ako začať?]

Či už ste vlastníkom domu, komerčnej nehnuteľnosti, alebo máte v prevádzke verejnú inštitúciu, bezpečnosť a zdravie ľudí vo vašom okolí by mali byť prioritou. 

[Váš azbest, náš problém]

Spoločnosť Ronar s.r.o. položila svoje základy už v roku 2006, kedy sa začala naplno venovať likvidáciou azbestu. V súčasnosti, po 17 rokoch práce a skúseností môžeme s hrdosťou povedať, Váš azbest je náš problém!

[Potrebujete urobiť prieskum a posúdiť stav azbestu? Sme tu pre vás!]

Naša spoločnosť sa sústredí nielen na likvidáciu azbestu, ale aj na prieskum a posúdenie stavu AZC materiálu v interiéri a exteriéri. 

[Sanácia azbestocementovej krytiny - Hatalov]

Vlnité azbestocementové dosky krytín často potrápia staršie družstvá a hospodárske budovy. Preto je tento typ krytiny považovaný za najčastejší dôvod výmeny striech. S takouto požiadavkou nás oslovilo aj družstvo Hatalov v okrese Michalovce, kde bolo potrebné odstrániť AZC strechu a tak sme ich požiadavke vyhoveli. 

predchádzajúce | nasledujúce
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.