Blog

S cieľom poradiť a pomôcť potencionálnym zákazníkom s problematikou azbestového nebezpečenstva sme pre Vás zaviedli tento blog.

[Demontáž AZC materiálov z ohrievača vetra US Steel]

Ako jedna z mála firiem máme vo svojom portfóliu služby, ktoré dokážeme zabezpečiť pre jednotlivcov, ale i pre veľké a náročné projekty.

[Likvidácia azbestu - Rodinný dom v obci Kalša]

Ak sa stanete novým majiteľom starého domu, niektoré veci sú zjavné už na prvý pohľad, niekedy je lepšie pred kúpou sa dobre poobzerať, aby vám bolo známych čo najviac vecí, ktoré vás budú čakať pri rekonštrukcii. 

[Likvidácia AZC krytiny zo stodoly v obci Slanec]

Nezriedka sa stretávame s požiadavkami na demontáž azbestových materiálov z rozpadnutých objektov. V tomto prípade nás zákazník oslovil o spoluprácu pri likvidácii AZC krytiny zo starej stodoly v obci Slanec.

[Prečo na likvidáciu azbestu potrebujete odborníkov?]

Ak sa potrebujete poradiť alebo zrealizovať likvidáciu azbestu, obráťte sa na nás s dôverou. Radi Vám pomôžeme s odbornou likvidáciou azbestu a eternitu.

[Likvidácia azbestu z budovy PD Bohdanovce]

Veľakrát je pri prácach na hospodárskych budovách problémom už samotná statika týchto budov, na ktorých boli pôvodne tieto materiály používané. Mnohé z nich sú už dnes často opustené a samotný účel, na ktorý boli postavené ich predurčuje na to, že sa všetky súčasti budovy opotrebúvajú o niečo skôr.

[Likvidácia azbestu v bývalej vojenskej nemocnici v Karlovej Vsi]

Likvidácia azbestu v bývalej vojenskej nemocnici v Karlovej Vsi bola z hľadiska stavu krytiny nevyhnutným krokom. Sme veľmi radi za príležitosť, teší nás, že sme mohli prispieť k ochrane zdravia a k obnove historického objektu. 

[Úspešná demontáž azbestu starého rodinného domu!]

Staré rodinné domy sú často plné zastaralých stavebných techník a materiálov. Jedným z takýchto domov, s ktorým sme nedávno pracovali, je rodinný dom vo Vyšnom Opátskom v Košiciach, kde bolo nevyhnutné odstrániť AZC strešnú krytinu. 

[Rekonštrukcia káblových dosiek. Výzva v havarijnom stave!]

Keď sa technika a stavebné materiály stretnú s nepriaznivými podmienkami, často to vedie k rýchlemu opotrebovaniu. Presne to sa stalo u našeho klienta pri čističke odpadových vôd v Sokoľanoch pri Košiciach, kde sme čelili výzve zabezpečiť bezpečnosť a funkčnosť oceľových roštov s AZC káblovými doskami.

[Bezpečná likvidácia azbestu - prehľad prác v júli]

Likvidácia azbestu a ochrana zdravia našich klientov je na prvom mieste. Nezaháľame ani počas leta, práce napredujú a my vám prinášame júlový sumár. 

[Dôležitosť logistiky a bezpečnosti pri likvidácii AZC panelov]

Pri práci s nebezpečnými materiálmi, ako je azbest, je podstatné myslieť nielen na bezpečnosť samotnej demontáže, ale aj na následnú logistiku a rekonštrukciu. 

predchádzajúce | nasledujúce
Pozor! Azbest môže vážne poškodiť zdravie
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Fotogaléria

    

The company has implemented an integrated management system focused on quality assurance, environmental protection and occupational safety.